MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Oplev Alsik spa

Tag en pause fra hverdagen og gå på opdagelse i Danmarks største spa. Her kan du opleve flere end 60 forskellige spa- og wellnessoplevelser i smukke omgivelser fordelt på 4.500 kvadratmeter og fire etager.

Bestil på forhånd

Det er en god idé at bestille på forhånd. Adgang i weekenden kan tidligst bestilles 24 timer før.

Alsik Spa Pool

Du fornemmer hurtigt den særlige ro og afslappende atomsfære i Alsik Spa Pool, hvor de naturlige elementer af lys, vand og varme skaber harmoni og balance.

ALSIK NORDISK SPA

Der er tid til afslapning og fordybelse, når du træder ind i de smukke omgivelser, der er inspireret af nordiske elementer af natur, lys og vand. Alle dine sanser bringes i spil med et væld af unikke spa-oplevelser, der tager afsæt i gamle nordiske kurritualer og de bedste badetraditioner.

WELLNESS & BEHANDLINGER

Bliv forkælet med traditionsrige og banebrydende spa- og wellnessbehandlinger, som alle bygger på en dyb respekt for kroppens naturlige balance. Dit personlige velvære er i centrum, og efter din behandling kan du slappe af i eksklusive loungeområder eller på terrasserne med panoramisk udsigt over Alssund.

BEAUTY LOUNGE

I den skønne Beauty Lounge fuldender vi et velplejet ydre, og gør dig klar til livets fester.

FITNESS, GYM & Yoga Studio

Når du besøger Alsik Fitness, Gym & Yoga Studio, møder du dygtige og passionerede instruktører, der hjælper og vejleder dig til at opnå de bedste resultater tilpasset dine personlige behov. Her træner du i smukke og lyse omgivelser med det nyeste træningsudstyr fra Technogym og Escape Fitness. Vi tilbyder holdtræning, fitness forløb og yoga og mindfulness for styrke og indre ro.

Bestil på forhånd

Det er en god idé at bestille på forhånd. Adgang i weekenden kan tidligst bestilles 24 timer før.