MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo
11.02.20

Beauty Lounge – forkælelse i unikke rammer

I den skønne Beauty Lounge fuldender vi et velplejet ydre, og lige nu har vi et helt særligt tilbud til dig, der gerne vil have en perfekt og professionel behandling af dine hænder og fødder.

 

NailBerry

Alsik Spa tilbyder Shellac CND, Spa manicure og Spa pedicure i den smukke Beauty Lounge, hvor professionelle terapeuter guider dig til den perfekte behandling.

SPECIALIST ”Mani – Pedi Ritual” er en professionel skønheds– og velvære-behandling for hænder og fødder.

SPECIALIST-produkterne fra Comfort Zone indeholder den unikke Sacha Inchi olie, som er rig på omega 3 og 6 essentielle fedtsyre. Det styrker huden, og efterlader den silkeblød og beskyttet.

NailBerry indeholder den nyeste teknologi ”The LÒxygènè”, der sikrer en åndbar neglelak uden skadelige ingredienser. Den er samtidig vegansk og ikke testet på dyr.

 

Åbningstilbud i marts og april 2020

– 20 % rabat på din 1. negle-behandling samt en negleolie til hjemmebrug.

– Du tilbydes også ”Mit personlige Alsik Spa kort”, hvor hver 6. behandling er gratis.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Beauty Loungen.

Læs mere om vores Beauty Lounge

Spa Manicurefix-img
Manicurefix-img

Du er muligvis også interesseret i:

25/05/20

Alsik Nordisk Spa & Wellness er genåbnet

Fra tirsdag den 9. juni genåbner Alsik Nordisk Spa & Wellness endnu mere. Som spa-gæst er din sundhed og sikkerhed i højsædet, og vores fortsatte genåbning følger naturligvis alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger i forhold til forebyggelse af Covid-19.

7/02/20

Forkæl dig selv med et skønt spa-ophold

Tag et par dage ud i kalenderen og forkæl dig selv og den, du holder af med et særligt ophold på Alsik. Vi har sammensat et helt fantastisk spa-ophold til dig, hvor alle sanser forkæles.

x
COVID-19: Vigtig info før din ankomst