MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo
25.05.20

Vigtig information om dit besøg i Alsik Spa

Fra tirsdag den 9. juni genåbner Alsik Nordisk Spa & Wellness endnu mere. Som spa-gæst er din sundhed og sikkerhed i højsædet, og vores fortsatte genåbning følger naturligvis alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger i forhold til forebyggelse af Covid-19.

I takt med ændringerne i myndighedernes anbefalinger har vi løbende genåbnet Alsik Nordisk Spa & Wellness, hvor der dog fortsat gælder en række særlige retningslinjer.

Som spa-gæst er din sundhed og sikkerhed i højsædet, og vores fortsatte genåbning følger naturligvis alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger i forhold til forebyggelse af Covid-19. Det betyder, at du forsat vil opleve begrænsninger i forhold til bl.a. åbningstider m.m.

Spaen er genåbnet under særlige retningslinjer

VIGTIG INFO OM DIT BESØG I ALSIK NORDSIK SPA & WELLNESS

  • For at kunne leve op til alle krav om sikkerhed og afstand er der et begrænset antal pladser i Alsik Nordisk Spa & Wellness.
  • Derfor kræver adgang til både Alsik Spa Pool områder og Nordisk Spa, at du booker tid. I løbet af kort tid kan du booke din spa-tid via alsik-spa.com. Indtil da kan tider til Alsik Spa Pool områder samt Nordisk Spa bookes i Spa-receptionen.
  • Spaens åbningstid er kl. 07.00-21.00.
  • Der er åbent for behandlinger mandag, onsdag-lørdag kl. 09.00-19.00 og søndag 09.00-17.00.
  • Tiderne, du kan vælge mellem, når du booker, er Alsik Morning Spa kl. 9.00-14.00 eller Alsik Afternoon Spa kl. 14.00-19.00. Alle tider bookes efter først-til-mølle-princippet.
  • Er du Spa-daggæst, kan spaen benyttes mandag-fredag kl. 09.00-19.00.
  • Er du overnattende hotelgæst på Steigenberger Alsik, er spaen åben hele ugen kl. 07.00-21.00.
  • Du vil flere steder i spaen møde guidelines for, hvordan du skal benytte spaen, så vi sammen kan holde afstand og passe godt på hinanden.
  • Vi tilbyder 20 % rabat på 30 & 60 minutters behandlinger mandag, onsdag og torsdag.
  • Børn og teens under 16 år er desværre indtil videre ikke tilladt i spaen.
fix-img
fix-img

Alle ændringer i ovenstående vil naturligvis blive opdateret her på hjemmesiden og på de sociale medier.

Vi glæder os til igen at byde dig inden for i Alsik Nordisk Spa & Fitness.

Du er muligvis også interesseret i:

11/02/20

Beauty Lounge – forkælelse i unikke rammer

I den skønne Beauty Lounge fuldender vi et velplejet ydre, og lige nu har vi et helt særligt tilbud til dig, der gerne vil have en perfekt og professionel behandling af dine hænder og fødder.

7/02/20

Forkæl dig selv med et skønt spa-ophold

Tag et par dage ud i kalenderen og forkæl dig selv og den, du holder af med et særligt ophold på Alsik. Vi har sammensat et helt fantastisk spa-ophold til dig, hvor alle sanser forkæles.

x
COVID-19: Vigtig info før din ankomst