MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Nyd livet på Alsik

Alsik er en del af den berømte arkitekt Frank Gehrys masterplan for Sønderborgs havnefont. Hotellet har 190 stilfulde, lyse og topmoderne værelser og suiter, der alle er indrettet i smagfuldt nordisk design med fokus på naturlige materialer, elegante former og moderne funktionalitet. Fra værelserne er der en enestående udsigt over både Sønderborg by og et af de smukkeste fjordlandskaber i Danmark.

Hotellet byder på hele tre restauranter, hvor du kan forkæle dine smagsløg. I Restaurant Alsik serverer vi udsøgte retter fra verdenskøkkenet. I den klassiske spisestue, restaurant Freia, nyfortolkes det klassiske køkken, og på 17. etage finder du Syttende, hvor vi serverer det ypperste inden for gastronomi på absolut højeste niveau. Alle tre restauranter er udviklet og ledes af den anerkendte Masterchef-dommer og topkok Jesper Kock.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Alsik.

fix-img
fix-img

Du er muligvis også interesseret i:

Alsik Nordisk Spa

Der er tid til afslapning og fordybelse, når du træder ind i de smukke omgivelser, der er inspireret af nordiske elementer af natur, lys og vand. Alle dine sanser bringes i spil med et væld af unikke spa-oplevelser, der tager afsæt i gamle nordiske kurritualer og de bedste badetraditioner.

Wellness & behandlinger

Du kan forvente enestående oplevelser, når vores dygtige terapeuter forkæler dig med traditionsrige og nye spa- og wellnessbehandlinger. Alle behandlinger bygger på en dyb respekt for kroppens naturlige balance, og vi gør os umage, så hvert besøg er med tanke for dit personlige velvære.

x
COVID-19: Vigtig info før din ankomst