MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Yoga & Mindfulness

Hos Alsik Spa kan du opleve yoga og mindfulness i unikke rammer. Vi har flyttet vores yoga- og mindfulness klasser op i skyerne på 16. etage med udsigt over Als’ smukke natur.

Bestil yoga & mindfulness

Som medlem af Alsik Spa Club og som Spa gæst kan du booke plads på de forskellige hold. Ring eller skriv en mail til os.

Sky High Yoga og Mindfulness

Sæt fokus på at være nærværende gennem ro og opmærksomhed, og styrk kroppen med blide stræk og et balanceret åndedræt. Sky High Yoga og Mindfulness foregår på 16. etage med udsigt over det smukke Als.
Mandage kl. 17.00-18.00 & kl. 19.00-20.00
Torsdage kl. 17.00-18.00

Aqua Mindfulness

Der sker noget magisk i kroppen, når den møder vand – der sænker sig en ro og alle sanser skærpes. Vi sætter fokus på at være tilstede – der hvor du er lige nu – at give slip på tankerne og bare være i kroppen.
Torsdage kl. 18.30-19.30

Du er muligvis også interesseret i:

Medlemskaber

Alsik Spa tilbyder Spa & Fitness medlemsskaber, der sætter fokus på din sundhed, fysiske og mentale velvære og restitution. Uanset om du har brug for afslapning og pauser i en travl hverdag eller hjælp til en positiv fysisk udvikling, så vejleder og hjælper vi dig i den rigtige retning.

Holdtræning

Alle vores instruktører i Alsik Spa er passionerede for deres fag, og er opsat på at inspirere dig til at yde dit allerbedste. Her finder du vores udvælg af træningshold.

x
COVID-19: Vigtig info før din ankomst